Skip to main content

Trimble LOADRITE X2350 Payload Management

LOADRITE Vaakajärjestelmä

Trimble LOADRITE X2350 on kaivinkoneen vaaka, joka auttaa optimoimaan kuormien tuottavuuden seuraamalla materiaalien liikkeitä. Trimble LOADRITE vaakajärjestelmän avulla voidaan optimoida turvallisesti autojen kuormituksen ja lisätä omaa tuottavuutta.

Materiaalinseuraaminen auttaa estämään hävikin projektin aikana, näin säästät materiaalikustannuksissa ja vältät turhaa työtä. Valinnaisen InsightHQ-raportoinnin avulla asiakkaalla on mahdollisuus nähdä tuotanto reaaliajassa suoraan älypuhelimellaan tai millä tahansa selaimella. Lisäksi voit halutessasi lisätä järjestelmään kompaktin printterin, joka tulostaa raportit paperimuodossa.

Pyydä tarjous

Lataa esite

 

Raportointi

Online raportointi työkalu InsightsHQ auttaa sinua seuraamaan materiaalivirtoja. Kätevät online raportit helpottavat alihankkijoiden seurantaa ja projektien edistymistä.

Lue lisää

 

Printtaa raportti

Lämpökirjoittimella voidaan ohjaamossa tulostaa hyötykuorman tiedoista aikaleimattuja paperitulosteita ja näin tuottaa pysyvä tallenne punnitusten tuloksista heti, kun ne on suoritettu.

 

 

Trimble® Earthworks

Yhteensopiva Trimble Earthworks koneohjausjärjestelmän kanssa! Kuormanhallinta toiminto integroituu koneohjausjärjestelmään saumattomasti päivityspaketilla.

Lue lisää

 

Lisätietoa

Loadrite X2350 3D antaa sinulle luotettavan painon kaikissa tilanteissa. Järjestelmä perustuu dynaamisen punnitukseen joka nopea ja tarkka. Järjestelmä kompensoi kauhan sijainnin, kääntövoimat ja kaltevuudet siten, että saavutat aina hyvän tuloksen.

 

Raportointi

X2350 voidaan liittää Insight-raportointijärjestelmään, jossa voit seurata tuotantoa lähes reaaliajassa.

Erilaisten raporttipakettien avulla voit nähdä suorituskyvyn ja seurata purkamista suoraan älypuhelimella tai tabletilla ja ladata automaattisesti luotuja raportteja, jotka lähetetään sähköpostiisi.