Skip to main content

Huolto ja tuki

Paikallinen asiakaspalvelu, koulutukset ja tekninen tuki

Nykyään kilpailukyky edellyttää sekä suurta tuottavuutta että hyviä tuottoja sijoituksille. Jälleenmyyjä SITECH Finland toimittaa raskaita rakennus- ja tieurakoita toteuttaville urakoitsijoille tarkoitettuja luotettavia, kestäviä ja kattavia rakennusteknologiajärjestelmiä. Jälleenmyyjän SITECH Finland kokeneet rakennusalan ammattilaiset antavat neuvontaa kussakin työssä tarvittavassa teknologiassa ja tarjoavat paikallista asiakaspalvelua, räätälöityä koulutusta ja teknistä tukea.

SITECH Finland on investoinut täysin varusteltuun huoltokeskukseen, jonka henkilöstö koostuu valmistajan kouluttamista ja sertifioimista teknikoista, joilla on vuosien kokemus. Olemme varastoineet suuren määrän korjausosia, joten pystymme suorittamaan useimmat korjaukset hyvin nopeasti.

Jälleenmyyjän SITECH Finlandin tiimi osaa käyttää innovatiivista rakennusteknologiaa suurimpien rakennushaasteidesi tehokasta ratkaisua varten. Autamme hyödyntämään Trimble®- ja Cat®-koneohjausjärjestelmiä koko raskaassa kalustossa sekä Trimblen koko Connected Site™ -ratkaisuvalikoimaa eli työmaiden paikannusjärjestelmiä, rakennusresurssien hallintaohjelmistoa ja tehokasta langatonta, internet-pohjaista infrastruktuuria.

Tuen yhteystiedot

Puh: +358 20 111 5977
Emailhuolto@sitech.fi

Nosta tuottavuutta

Ottamalla infrarakentamishankkeissa käyttöön Trimblen koko työmaan laajuiset ratkaisut pystyt vahvistamaan kilpailuasemaasi. Pääset aivan uusille tuottavuuden tasoille, joiden ansiosta voitat tarjouskilpailuja ja ylläpidät kannattavuutta projekti toisensa jälkeen.

Vain yksi kumppani tarjoaa näin laajaa, perinpohjaista ja edistyksellistä työkalujen, neuvonnan ja tuen valikoimaa, joka mullistaa rakentamisen työnkulun - SITECH Finland

OTA YHTEYTTÄ