Skip to main content

OHJELMISTORATKAISUT

Suorituskykyinen tietokantapohjainen infrarakentamisohjelmisto lineaarisiin projekteihin ja työmaan suunnitteluprojekteihin.

LISÄTIETOJA

Trimble Terramodel -ohjelmisto on tehokas paketti tutkijoille, rakennusinsinööreille ja urakoitsijoille, jotka tarvitsevat CAD- ja suunnittelutyökaluja sekä integroidun raakatutkimustietojen tuen.

LISÄTIETOJA

Helpoin tapa piirtää kolmiulotteisesti

LISÄTIETOJA

Hukutko paperitöihin? Hankkiudu papereiden pyörittelystä eroon ja aloita Trimble Contractor -ohjelmiston käyttö rakennusyrityksessäsi.

LISÄTIETOJA

Suunnittele uusi pikaraideliikenteen, tavaraliikenteen tai matkustajajunaliikenteen hanke tai uusi tiehanke entistä nopeammin ja entistä pienemmin rakennuskustannuksin.

LISÄTIETOJA

Trimble® Earthworks Grade Control -alusta on seuraavan sukupolven koneohjausjärjestelmä, joka optimoi yhdistelmäkaluston integroitua työmaaratkaisua varten.

LISÄTIETOJA

Suunnittele infrastruktuurihankkeisiin mutkikkaita 3D-malleja tehokkaasti tarkkoja, yhdenmukaisia ja kestäviä tuloksia varten

LISÄTIETOJA

Lineaarisiin infrastruktuurihankkeisiin tarkoitettu tehokas ajoitusohjelmisto, joka yhdistää ajan ja etäisyyden yhteen graafiseen näkymään.

LISÄTIETOJA

Koneet siirtävät maata, mutta tieto siirtää vuoria

Optimoi suunnittelu- ja rakennusprosessit sekä tee tehokkaampaa yhteistyötä suunnittelijoiden kanssa. Tutki paljon tietoja sisältäviä 3D-malleja ja toteuta projektit tehokkaammin kuin koskaan.