Skip to main content

InsightHQ

InsightHQ

InsightHQ on louhoksen raportointijärjestelmä, jossa voit seurata tuotantoa web-sisäänkirjautumisen kautta tietokoneella tai suoraan tabletilla tai puhelimella.InsightHQ on optimoitavissa Loadrite tuoteperheeseen langattoman tiedonsiirron avulla, internetin yli. Laitoksen tuotanto, saatavuus ja suorituskyky näytetään lähes reaaliajassa selkeillä raporteilla.

InsightHQ tarjoaa yleiskatsauksen tuotannosta ja mahdollisuudesta korjata virheet, optimoida tuottavuuden, saatavuudenja suorituskyvynreaaliajassa. InsightHQ tarjoaa pääsyn päivitettyihin raportteihin, joissa on nähtävillä jokaisen asiakkaan, tuotteen ja koneiden suoritukset.

Pyydä tarjous

Lisätietoa

Seuraa työkoneidesi kuten pyöräkuormaaja, kaivinkoneita, murskaimia sekä kippiautoja nähdäksesi ja ymmärtäessäsi liikkuvien ja kiinteiden laitteiden tehokkuutta, sijaintia ja mittarilukemaa, tuottavuutta. Seuraa tuotantoa, kun se liikkuu yrityksessäsi louhinnasta prosessista purkamiseen. InsightHQ järjestelmän avulla saat myös täydellisen hallinnan laitoksen eri tuotteiden varastointiin.

Voit nähdä seisokkeja ja ryhtyä heti toimenpiteisiin. InsightHQ järjestelmän avulla on helppo ymmärtää tuottavaa aikaa, viivästyksiä ja tuotantotasoja, jolloin voit asettaa tavoitteesi ja seurata niitä tuotannon jokaisessa osassa.

Johda työmaata datan avulla

Tiedonhallinta InsightHQ on tietolähde liitetylle louhoksellesi, jolla on mahdollisuus tarkastella ja hallita tietojasi helposti.

InsightHQ voi myös näyttää raakatietovirran suoraan LOADRITE-vaakajärjestelmältä. InsightHQ voidaan synkronoida LOADRITE-järjestelmien kanssa ja data on jaettavissa työmaanhenkilöstön kanssa, missä ja milloin vain.