Skip to main content

Koneohjausjärjestelmät jyrille

Trimble Earthworks

Trimble® Earthworks -koneohjausjärjestelmä jyrille auttaa kaikentasoisia käyttäjiä jyräämään entistä tehokkaammin ja saavuttamaan tavoiteajokerrat ja -tiheys nopeammin. Uuden sukupolven Android™-käyttöliittymä suurella ja helppokäyttöisellä kosketusnäytöllä näyttää helposti tiivistymisen edistymisen, ajokertojen määrän ja lisäominaisuudella näyttää ja kirjaa tiivistetyn maaperän jäykkyyden.

Pyydä tarjous

Lataa esite

 

Trimble CCS900

Kun haluat tiivistää älykkäästi ja dokumentoida laadun työstäsi – on ratkaisusi Trimble CCS900. Tämä järjestelmä on Trimblen kädenojennus laadukkaan tiivistystyön maksimointiin. Järjestelmän avulla voit tarkkailla tiiveyden lisäksi myös reaaliaikaista korkoa suhteessa koneohjausmalliin.

Trimble CCS900 on skaalautuva järjestelmä niin maapohja- kuin asfalttijyriin. Järjestelmän ohjausratkaisuna voidaan käyttää laadukasta GNSS paikannusta. Trimblen MS-älyantenni voidaan sijoittaa joko koneen katolle tai valssin eteen. Satelliittipaikannuksen lisäksi voit ohjata konetta takymetriohjauksella – voit tiivistää älykkäästi tunnelissa tai keskellä kaupunkia.

Pyydä tarjous

Lisätietoa

Trimble CCS900 on väyläyhteensopiva uusimpien mm: Bomag, CAT ja Hamm merkkisten koneiden kanssa. Näiden koneiden tiiveysanturilta voimme lukea koneen tiiveyden mittauksen. Mikäli rajapintaa ei ole olemassa, voimme aina asentaa Trimblen oman CM310 tiiveysanturin ja saavuttaa saman lopputuloksen. Järjestelmä on myös yhteensopiva asfalttijyriin, infrapuna-antureilla mittaamme lämpötilan arvoa.

Tiivistyön dokumentointi on tärkeä osa prosessia. Järjestelmän visuaalinen näyttö kertoo kuljettajalle tarvittavan informaation tiivistyksen tuloksesta, muutoksesta, yliajokerroista tai suunnitelmakorkeudesta toteumamalliin. Jokaisella projektilla on määritetty eri rakennekerrokselle oma tiiveysarvo, kestävyyden, tiheyden ja lujuuden saavuttamiseksi. VisionLink palvelun avulla voit jakaa laadukkaan dokumentaation toimiston ja työmaan välillä. Urakoitsija voi liittää nämä tiedot osaksi projektin laadunvalvontaa ja olla luottavainen oikeaoppisesta lopputuloksesta.