Skip to main content

Koneohjausjärjestelmä puskutraktoreille

Trimble Earthworks puskukoneille

Trimble Earthworks Grade Control -sovellus toimii uudella 10 tuuman (25,7 senttimetrin) Trimble TD520 -kosketusnäytöllä varustetussa Android-käyttöjärjestelmässä. Ohjelmisto on kehitetty yhteistyössä koneohjausjärjestelmien käyttäjien kanssa maailmanlaajuisesti. Tuloksena on käyttäjän optimoima käyttöliittymä, jolla kuljettaja voi saavuttaa koneen maksimaalisen suorituskyvyn.  Sovellus tarjoaa värillistä 3D-grafiikkaa, IMU-sensori teknologiaa, rakennekerrosten hallintaa ja toimintoja, jotka voidaan oppia intuitiivisesti. Vapaasti valittavien ja konfiguroitavien näkymien avulla käyttöliittymä voidaan sovittaa optimaalisesti kuljettajan vaatimuksiin. Käyttäjä voi valita perspektiivin, jolla hän voi työskennellä parhaiten ja saavuttaa korkeimman tuottavuuden.

Pyydä tarjous

 

Trimble GCS900 -Takymetri ohjauksella

Koneohjauksella takymetrin (UTS) kautta voit työskennellä tarkemmin ja ennen kaikkea alueilla, joilla satelliittivastaanotto ei ole käytettävissä tai ei ole ihanteellinen puuston tai rakennusten vuoksi. UTS-ohjaus tarjoaa myös hyödyllisiä toimintoja koneen seurantaan.

Kuljettaja saa hälytyksen, jos näkymä prismaan on hämärtynyt, UTS:n tarkkuus ei enää ole riittävä tai UTS:n käytöllä ei ole enää mitään järkeä maksimietäisyyden ylityksen vuoksi. Tällöin kuljettaja voi vaihtaa toiseen, lähempänä olevaan takymetriin ja jatkaa työskentelyä keskeytyksettä.

Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen suuremmilla rakennustyömailla, joissa työskentely tapahtuu pidemmillä etäisyyksillä tai jos näköyhteys UTS:ään keskeytyy maastonmuodon tai rakennusten vuoksi. UTS-kokoonpanon nykyinen versio tukee työskentelyä kuusisuuntaisten puskukoneiden terien kanssa.

SÄÄSTÄ:

  • Nopea lopputulos ja tarkka laatu.
  • Säästä polttoainetta ja konetta – tee kerralla oikein!
  • Vähennä virheitä työmaalla.
  • Pienennä odotusaikoja!

Trimble GCS900 DUAL GNSS

Kun puskukoneeseen asennetaan kaksois-GNSS ohjattu Trimble GCS900, sinulla on täydellinen 3D-koneohjausjärjestelmä, joka pystyy suorittamaan kaikki työmaan toiminnot mahdollisimman tarkasti ja tehokkaasti. Kaksoisantennikokoonpano on ainutlaatuinen Trimble GNSS -perusteisille Grade Control Systems -järjestelmille. GNSS: n avulla saat tarkan sijainnin koneen paikasta sekä sijainnin, jossa terä mitataan. Tämä on etu etenkin monimutkaisissa tehtävissä, joissa pinta ja kaltevuus vaihtelee. Järjestelmä koostuu kolmesta pääkomponentista, jotka ovat GNSS-antennit, CB460-ohjauskeskus ja radio / VRS-modeemi.

Järjestelmä on suunniteltu erittäin vaativiin tehtäviin, joihin urakoitsijat altistavat koneensa - kovalle työlle päivä päivältä. Suunnitteludata voidaan näyttää CB460-näytöllä suunnitelmana, profiilina, poikkileikkauksena tai tekstinä. Järjestelmässä on muun muassa terän automaattiohjaus, jonka avulla suunnittelutietoja voidaan käyttää hydrauliikan ohjaamiseen joten leikkuuterä toimii automaattisesti 1cm tarkkuudella. Järjestelmää voidaan käyttää myös manuaalisesti, joten vain haluttu terän sijainti määritetään näytön ja valopalkin kautta. GPS-pohjainen koneohjausjärjestelmä on ihanteellinen kaiken tyyppisiin rakennusprojekteihin, pienemmistä päiväkohtaisista tehtävistä suuriin rakennustehtäviin, kuten moottoriteihin, lentokentille jne. Trimble GCS900: n käyttö yhdessä kaksois-GNSS: n kanssa puskukoneella antaa urakoitsijalle merkittävän parannuksen tuottavuuteen ja kannattavuuteen ja varmistaa siten kilpailuedun tulevaisuuden työmaissa.

SINGLE GNSS

Yhden GNSS antenninohjaus on ihanteellinen ratkaisu niille urakoitsijoille, jotka etsivät kustannustehokasta ratkaisua. Järjestelmää koostuu muuten samoista komponenteista, paitsi toinen paikannusantenni on korvattu kallistusanturilla. Tämäkin kokonaisuus voidaan siis päivittää myöhemmin kaksois GNSS ohjaukseen tai takymetri ohjaukseen