Skip to main content

Siteworks SE Starter Edition

Edullinen ja skaalautuva mittausohjelmisto

Trimble Siteworks SE -ohjelmisto on yksinkertaistettu versio Trimble Siteworks -ohjelmistosta ja suunnattu käyttäjille, jotka eivät tarvitse kaikkia ominaisuuksia ja ovat kiinnostuneet edullisemmasta versiosta, jolla voidaan muodostaa yhteys GNSS-älyantenniin. Sama grafiikka, luonnolliset interaktiiviset ominaisuudet ja yhteydenmuodostus kuin Trimble Siteworks -ohjelmistossa. Ohjelmiston käytön oppii helposti, joten sen käyttöönotto on nopeaa niin kokeneille kuin aloittelevillekin käyttäjille.

Trimble Siteworks SE -ohjelmisto on täysin yhteensopiva Trimble Siteworksin kanssa ja käyttää samaa kansiorakennetta, tiedostomuotoja ja työnkulkuja. Voit helposti päivittää Trimble Siteworksin täysversioon, joten Trimble Siteworks SE on ihanteellinen lähtökohta mittausten aloittamiseen.

Pyydä tarjous

Tehokas ohjelmisto, monipuolinen laitteisto

Trimble Siteworks SE -ohjelmisto ihanteellinen ratkaisu, kun halutaan tehdä mittauksia työmaalla, tarkastella leikkaus-/täyttöarvoja suunnittelupintaa tai tasausta varten tai visualisoida rakennusmalleja 3D-muodossa. Käyttäjä voi helposti mitata muodon pisteitä, linjoja ja pinta-aloja tai navigoida pisteitä, linjoja ja tasauksia sekä luoda PDF-raportteja.

Ajoneuvotilassa käyttäjä voi liikkuvasta ajoneuvosta tehdä tarkkoja mittauksia jyrkissä rinteissä. Trimble Siteworks SE -ratkaisuun on saatavilla laaja valikoima laitekokoonpanoja eri tarpeisiin ja budjetteihin.