Skip to main content

Koneohjausjärjestelmä kompakteille koneille

Earthworks - Koneohjaus kompaktiin koneeseen

Trimble Earthworks-koneohjausjärjestelmä tasoituslaitteilla vähentää turhaa työtä, säätämistä, kustannuksia,rakennusaikaa ja yhdistää koneen samanaikaisesti toimistoon. Vankka ja korkealaatuinen järjestelmä on optimoitu helpottamaan nopeaasiirtoa koneista toiseen.

Nämä järjestelmät ovat joko yksinkertaisia 2D-järjestelmiä esimerkiksi laser ohjauksella tai edistykselliset 3D-koneohjausjärjestelmiä joko GNSS tai takymetriohjauksella.
 

Pyydä tarjous

Lisätietoa kompakteista koneista

Markkinoilla on tänään suuri määrä lisälaitteita pieniin maanrakennus koneisiin. Näitä kiinnikkeitä voidaan käyttää erilaisissa koneissa, kuten liukuohjattuissa kuormaajissa, pyöräkuormaajissa tai traktoreissa. Koneenkuljettajaa helpottaa tässäkin koneohjausjärjestelmä jonka avulla, määrätyt pinnat sekä kaltevuudet hallitaan ohjaamostan. Koneohjaus voidaan toteuttaa käyttäen Trimble Eartworks tai GCS900 ratkaisua.

 

Koneohjauksen hyödyt

Trimble GCS900 tai Trimble Earthworks-koneohjausjärjestelmä pystyy säätämään terän tai lisälaitteen asentoa ja kaltevuutta automaattisesti.

Tämä koneohjaus antaa mahdollisuuden viimeistellä pinnat millimetrien tarkkuudella ja tarkan levityksen minimaalisessa ajassa. Järjestelmää käytetään liukuohjattuissa kuormaajissa muun muassa vaativassa kohteissa kuten parkkipakoilla, viherrakentamisessa, murskeen levityksessä pienessä tilassa.

Trimble GCS900 ja Trimble Earthworks-koneohjausjärjestelmä on liitetty täydellisesti toimistoon. Työn valmistelusta saadut digitaaliset tiedot, kuten suunnitelma-aineistot lähetetään Internetin kautta koneisiin, josta kuljetta valitsee oikean tehtävän työn.

Työ dokumentoidaan ja nämä tiedot lähetetään myös automaattisesti toimistoon Internetin kautta työmaan etenemisen hallitsemiseksi.