Skip to main content

Koneohjausjärjestelmä kaivinkoneille

Earthworks 2.0

Uuden EarthWorks -ohjelmiston myötä Trimble nostaa rimaa kilpailijoihin nähden. Päivitys on EarthWorks- käyttäjille maksuton ja sisältää useampia toivottuja lisäyksiä toiminnoissa sekä helppokäyttöisyyttä lisääviä yksityiskohtia.

Uuteen ohjelmistoon on myös liitettävissä täysin uusia toimintoja, esim. lisätyn todellisuuden AR -toiminto sekä Loadrite -punnitusjärjestelmä. Koneohjausautomatiikan kanssa yhteensopivien koneiden määrä on luonnollisesti myös lisääntynyt.

Uutta:

  • Android -käyttöjärjestelmällä varustettu 10” kosketusnäyttö
  • Uudet nopeat ja tarkat anturit – jopa 10 kertaa nopeammat
     

Pyydä tarjous  Esite

Luotettavaa Trimble- laatua ja käytettävyyttä

Trimble EarthWorks on tuorein ratkaisumme kaivinkoneen koneohjausjärjestelmäksi, mukautuva ja innovatiivinen järjestelmä on kerännyt käyttäjiltämme kehuja niin luotettavuudesta kuin käyttäjäkokemuksesta.

Android- käyttöjärjestelmällä varustetun näyttöyksikön kautta ohjaat EarthWorks- ohjelmaa kuten matkapuhelintasi – avaat ja suljet, lähennät ja loitonnat. Koskaan ennen mallin kanssa työskentely ei ole ollut näin helppoa ja yksinkertaista.

Lisätietoa

Trimble EarthWorks on yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien kaivinkonemerkkien kanssa. Lisäksi EarthWorks tarjoaa integraation tiettyjen valmistajien, mm. CAT sekä Volvo, Trimble- yhteensopivien koneiden kanssa, joissa pystymme rajapintaan liittymällä lisäämään 3D- toiminnot jo olemassa olevaan järjestelmään. Kysy myynnistämme lisätietoja juuri Sinun koneesi varustelusta, niin voimme tarjota kustannustehokkaimman vaihtoehdon järjestelmäksi.

Tiedonsiirto EarthWorks- järjestelmässä on hiottu jouhevaksi käyttämällä Trimble Connected Community -pilvipalvelua. Käytössä on aina tuorein suunnitelma ja tallennetut toteumapisteet saadaan automaattisen