Skip to main content

Koneohjaus tiehöylään

Trimble Earthworks

Earthworks tiehöylille on koneohjausjärjestelmä, jonka helppokäyttöisyydelle ja tarkkuudelle ei löydy haastajaa. Kaksois-GNSS-laitteet ja uudet IMU-anturit mahdollistavat suuren työskentelynopeuden erittäin tarkalla teholla.

Vaihtoehtoisesti myös takymetriohjaus on mahdollinen. Tämän vaihtoehdon etuna on millimetrin tarkkuus hienosäätöön ja työskentelyyn alueilla, joilla satelliittivastaanotto ei ole mahdollista tai rajoitettu.

Suurimman liikkumisvapauden saavuttamiseksi jyrkillä rinteillä tai monimutkaisten maastomuotojen luomiseksi 3D-GNSS-ohjausta järjestelmän voi asentaa ilman mastoja terään. Tätä tarkoitusta varten vastaanotin on asennettu ohjaamoon ja yksi koneen etuosaan. Kysy myynniltä yhteensopivuutta tiehöylääsi!
 

Pyydä tarjous


Trimble GCS900

Trimble GCS900 Trimble GCS900 järjestelmä tarjoaa modulaarisen ratkaisun aloittaa koneohjaus yksinkertaisella 2D järjestelmällä (lasertai ultraääni) , jonka on helposti päivitettävissä 3D-järjestelmäksi, joko GNSS tai takymetriohjauksella. Järjestelmän tehtävän on ohjata tiehöylän teränhydrauliikkaa automaattisessa, suhteessa tehtävään maastomalliin. Automatiikka ohjaus ymmärtää sijainnin, korkeuden ja kallistuksen muutokset.

Trimble MS-älyantennit tukevat yleisimpiä satelliitteja (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou). Lisäksi Trimblen patentoitu XFill-teknologia yhdessä VRS-korjausignaalin kanssa, mahdollistaa korjausdatan hetkellisen toimimisen, vaikka yhteys tukiasemaan on katkennut.

Trimble GCS900 takymetriohjauksella

Trimblen SPS-koneohjaustakymetreillä saavutat millimetrin tarkan lopputuloksen suurella työnopeudella. Takymetrin käyttö on välttämätön tilanteissa, jossa työskennellään kaupunkien keskustoissa, korkeiden puiden läheisyydessä tai jopa rakennusten sisällä.

Trimble GCS900 GNSS

Kun tehtävänä on monimuotoiset maastonmuodot ja tarkat kaltevuudet –hyödynnät silloin GNSS paikannusta joko yhdellä tai kahdella antennilla. Tarkka sijaintitieto koneelle saadaan maailman johtavimman satelliittipaikannustekniikan tuottajan älyantenneista ja terän automatiikka ohjaus huolehtii tarkan lopputuloksen.