Skip to main content

Päällystyksenohjaus asfaltinlevittimissä


Trimble® Roadworks

Innovatiivinen uuden sukupolven päällystyksen ohjausratkaisu sisältää intuitiivisen helposti opittavan ohjelmiston, joka toimii Android™-käyttöjärjestelmässä. Huipputekniset ohjelmistot ja laitteistot antavat käyttäjille heidän taitotasostaan riippumatta mahdollisuuden työskennellä nopeammin ja tuottavammin kuin koskaan ennen. Ihanteellinen hankkeissa, joissa vaaditaan tietty paksuus tai pinnankorkeus. Trimble Roadworks on kosketukseton päällystyksen ohjausjärjestelmä, joka tarjoaa enemmän joustavuutta ja massanhallintaa.

Pyydä tarjous  Esite

Trimble® PCS900

PCS900 järjestelmä huolehtii asfalttilevittimen automatiikasta, joka mukailee koneohjausmallia. Järjestelmä on myös yhteensopiva markkinoiden yleisimpien asfaltinlevittimien kanssa ja hyödyntää näiden koneiden sensoriteknologiaa.

 Pyydä tarjous

Lisätietoa

Työn digitaalinen data-aineisto muokataan ensiksi yhteensopivaksi koneohjausmalliksi. Lataa suunnitelma-aineisto internetin yli Trimble WorksManager pilvipalvelusta. Tämän jälkeen vastaavasti tehtävä työ dokumentoidaan ja tulokset voidaan jakaa suoraan toimistolle ja todeta tarkan lopputuloksen. Järjestelmä on myös oleellinen osa BIM-tiedonkulkua.