Skip to main content

Drone data platform

Trimble Stratus

Seuraa työmaasi tilaa jatkuvasti helpolla ja fiksulla tavalla. Trimble Stratuksen® avulla saat jatkuvaa tietoa hankkeen edistymisestä ja voit vaivattomasti verrata mitattua aineistoa suunnitelmiin. 

Trimble Stratus® on työmaille suunniteltu helppokäyttöinen pilvipohjainen kartoitus- ja analysointialusta, joka mahdollistaa raskaiden pistepilviaineistojen vaivattoman käsittelyn ja hankkeen seurannan. Voit esittää työmaalla kaikki tapahtuneet muutokset selvinä lukuina ja havainnollistavina kuvina. 

 

Esite

Pyydä Tarjous

 

Lisätietoa

Raskaat ja hitaat tiedonkäsittelyt tehdään puolestasi pilvipalvelussa, joten voit keskittyä täydellä teholla hankkeen toteuttamiseen. Trimble Stratuksen® ja innovatiivisen Aeropoint® - alustan ansiosta voit kartoittaa vaivattomasti suuriakin alueita, joiden tavanomainen kartoittaminen saisi ketteräjalkaisimmankin mittaajan irvistämään.

Säästä siis mittaajan jalkoja ja tuo työmaasi tilanneseuranta nykypäivään.  Tee massalaskennat ja tarvittavat vertailut ja vie tulokset selainpohjaiseen karttapalveluun ja pidä koko työmaasi ajan tasalla.