Skip to main content

Koneohjausjärjestelmä pyöräkuormaajille

Trimble GCS900 3D

Toteuta kentät ja monimutkaiset pinnat suurella nopeudella ilman laadun heikkenemistä ja uudelleenkäsittelyä - yhdellä kertaa. Trimble GCS900 3D –pyöräkuormaajille, maksimoi kuormaajan suorituskyvyn, jotta voidaan työskennellä suurilla nopeuksilla. 3D-ohjauksella pyöräkuormaaja on erityisen tehokas ja ketterä.

Pyydä tarjous

Lisätietoa

Jos työstettävä maaaines on sopivaa, järjestelmäävoidaan käyttää tasoittamaan pintoja ja samalla lastaamaan tarpeetonta materiaalia kuorma-autoihin.Käytä järjestelmääsoran tasaamisessa, louhoksissa jamateriaalien varastoimisessa. GCS900: ta käytetään tarkan korkeuden mittaamiseen, jotta materiaali louhitaan aina oikeallapinnalle javastaavastiarvokasta materiaalia ei mene hukkaan.

GCS900 pyöräkuormaajille käyttää kahta GNSS-vastaanotinta, kulma-antureita ja inertiamittausyksikköä, (IMU) kauhan tarkan 3D-sijainnin määrittämiseen. Järjestelmä tukeeGPS, GLONASS,Galileo ja BeiDou satelliitteja. Monimutkaisten maaston muotojen ja kaltevuuksien toteutus tarkalla 3D-paikannuksella on nopeaa. Järjestelmän avulla voit vähentää uudelleenkäsittelyä, kustannuksia ja työaikaa. Yksinkertainen käyttöliittymäja kestävätkomponentit ovat järjestelmän perusta.