Skip to main content

Trimble Groundworks

Poraus- ja paalutusjärjestelmä

Trimble Groundworks on järjestelmä kaikenlaisille poravaunu ja paalutuskoneille. Järjestelmä koostuu Trimblen vankoista komponenteista ja edistyksellisestä satelliittipaikannuksesta. Järjestelmä helpottaa poraus- ja paalutustöitä ja lisää niiden sujuvuutta, turvallisuutta ja tarkkuutta. Trimble Groundworks on täysin jälkiasennettava, ja se on yhteensopiva muun muassa Junttan ja Epiroc merkkisten koneiden väyläohjauksen kanssa.

Voit yhdistää järjestelmän Trimble WorksManager pilvipalveluun  – jaa suunnitelma aineistot kätevästi työmaan ja toimiston välillä.

Pyydä tarjous

Trimble Groundworks Paalutukseen

Trimbe Groundworks-järjestelmä parantaa poraus ja paalutustöiden sujuvuutta, sekä lisää tarkkuutta ja turvallisuutta. 

 

Järjestelmän edut:

  • Poraa oikeaan syvyyteen – näin säästät koneen poratankoa, kruunua tai vasaraa ylimääräiseltä kulumiselta
  • Varmista porauskaavion reikien tarkka jakautuminen – vinoreikien tai paalujen tekeminen on todella helppoa. Louhintaa tehtäessä voit optimoida räjäytysaineen käytön.
  • Vähennä mittaushenkilöiden käyttöä – ei enää maastoon siirrettäviä keppejä tai harjateräksiä. ”Häränsilmä” navigoinnin avulla onnistut, vaikka keskellä yötä.
  • Jokaisesta paalutus tai poraustyömaasta saat raportoinnin, jonka avulla voit tarkistaa työn laadun ja todeta ajallisen sekä rahallisen säästön.

Lue lisää Groundworks-järjestelmästä valmistajan sivuilta: Machine Control for Drilling, Piling and Dynamic Compaction Machines | Trimble Civil Construction