Skip to main content

Uusi WorksOS järjestelmä

Trimble WorksOS on uusi pilvipohjainen järjestelmä, jonka avulla integroit minkä tahansa palveluntarjoajan työmaanhallinta datan ja seuraat reaaliaikaista edistymistä.

Rakennushankkeet ovat yhä vaativampia ja tarkempia, joten edistymisen seuraaminen on hyvin kriittistä. Pilvi-pohjaisella Trimble WorksOS -hallintaohjelmistolla työmaavalvojat ja projektipäälliköt voivat seurata rakentamisen edistymistä reaaliajassa ja nähdä päivä- ja viikkoedistymisen. Työnjohtajat näkevät koneiden tuottavuuden 3D-muodossa ja voivat säätää päivittäisiä työtavoitteita tehokkuuden maksimoimiseksi.  

WorksOS-ohjelmistolla saat Trimble-koneohjauslaitteiden tekemät materiaalien täytöt, leikkaukset, tilavuudet ja tiiveydet eri työkohteissa. Raportoi työmaan edistyminen helposti, vaikka päivittäin.  Yhdistä suunnitelma-aineistot Trimble Business Centeristä ja projektin tiedot WorksManagerista Trimble WorksOS:ään luodaksesi saumatonta dataflowta.   

WorksOS: n avulla käyttäjät voivat kirjautua yhteen sovellukseen tarkastelemaan reaaliaikaista näkyvymää työmaan edistymistä, aikataulua ja kustannuksia.

  • Yksi järjestelmä - Hallitse projekteja yhdestä paikkaa

  • Parempi tuottavuus - Hallitse ja optimoi resursseja

  • Nopeampi päätöksenteko - Data saatavilla päätöksentekoa varten

Trimble WorksOS avulla integroit kätevästi Trimble Business Center, Trimble WorksManager, Trimble Siteworks, Trimble Earthworks ja Trimble Stratus ohjelmistot. WorksOS tuo uuden sukupolven reaaliaikaisen tiedonhallinnan ja läpinäkyvyyden rakennustyömaille.


Katso Trimble WorksOS