Skip to main content

VAAKA- JA VALVONTAJÄRJESTELMÄT

Toimintojen seuranta on helpompaa kuin koskaan

Trimblen punnitusjärjestelmissä käytetään omaa teknologiaa tarkan punnituksen saavuttamiseksi ± 3 prosentin virhemarginaalilla ilman toiminnan keskeytymistä. Tämä dynaaminen järjestelmä varmistaa kuorman purkuprosessin optimoinnin kauhallinen kerrallaan.  Seuraa tonnimäärää tunneittain, jaksoaikoja ja kaivukoneiden sekä traktorien siirtämää kokonaistonnimäärää. Näin hahmotat, miten projekti etenee suunnitelman mukaisesti. Kun kuormanhallinta yhdistetään laitteiston tarkastusohjelmistoon ja valvontaratkaisuihin, seuranta on helpompaa kuin koskaan.

Katso vaaka- ja valvontajärjestelmien täydellinen luettelo Trimble LOADRITE -sivustosta.

KÄY SIVUSTOSSA

Trimble LOADRITE -kuormanhallinta Trimble Earthworks Grade Control -alustalle

Maksimoi koneohjausinvestointisi integroidun kuormanhallinnan avulla. Seuraa kunkin kauhan painoa ja kiertoon lisättyä painoa.

LISÄTIETOJA

Trimble LOADRITE X2350 Payload -järjestelmä

Olivatpa kuljetusautosi sitten puoliksi täynnä tai puoliksi tyhjänä, hukkaat luultavasti rahaa, jos niiden kuormaa ei ole optimoitu. Kun kaivukoneessa on X2350-järjestelmä, tiedät tarkalleen, paljonko materiaalia autoon lastataan. Näin pystyt minimoimaan kustannukset ja kiertoajat kuljetustöissä.

LISÄTIETOJA

Trimble LOADRITE L3180 SmartScale pyöräkuormaajille

Uusi L3180 SmartScale kuormaajille mukautuu hankalaan maastoon, tekniikkaan ja liikkeeseen niin, että uudet ja kokeneet kuljettajat pystyvät työskentelemään tarkasti, varmasti ja nopeasti.

LISÄTIETOJA