Skip to main content

TYÖMAAN PAIKANNUSJÄRJESTELMÄT

Ota työmaa hallintaan

Työmaiden Trimble-paikannusjärjestelmät auttavat urakoitsijoita pitämään työkohteen hallinnassa, suorittamaan tehtäviä tuottavammin, noudattamaan tiukempia ehtoja ja välttämään uusintatyötä. Koko miehistö voidaan nyt yhdistää kentällä, autossa tai toimistossa sekä varustaa tarkalla paikannuksella, yhdenmukaisilla digitaalisilla suunnittelutiedoilla ja tietojen etsimis-, mittaus- ja tallennustoiminnoilla. Urakoitsijat voivat jakaa tietoja, seurata tuloksia ajantasaisesti, tehdä parempia päätöksiä ja hallinnoida helposti useita työmaita.

Katso Trimblen työmaiden paikannusjärjestelmien täydellinen luettelo Trimble Civil Engineering and Construction -sivustosta.

KÄY SIVUSTOSSA

Siteworks-paikannusjärjestelmä

Trimble Siteworks -paikannusjärjestelmät on suunniteltu poistamaan seisokit tekemällä jokaisesta minuutista tuottavamman. Voit käsitellä monimutkaisia tiedostoja ja 3D-tietojoukkoja nopeasti sekä havaita ongelmat ja ratkaista ne ennen kuin ne hidastavat työskentelyä.

LISÄTIETOJA

SiteVision

Käyttäjäystävällinen, ulkotiloihin tarkoitettu lisätyn todellisuuden järjestelmä, jolla kerrotaan uusista rakenteista ja muutoksista kenttähenkilöstölle, tehdään tarkastuksia, määritellään tuottavuutta ja lasketaan nopeasti työmaakohteiden mittoja, kuten pisteitä, viivoja ja leikkaus-/täyttöarvoja.

LISÄTIETOJA

Työmaan paikannusjärjestelmien peruspaketti

Hyväksi todettua Trimble-laatua ja -tarkkuutta sekä edullinen hinta laaduntarkistajille, työmaainsinööreille tai urakoitsijoille, joilla ei ole aiempaa kokemusta GPS-tekniikasta.

LISÄTIETOJA

Trimble-tabletit

Yhdistä toimisto kenttätyöhön Trimble Site Tabletin avulla. Se on kestävä ja täysillä yhteyksillä varustettu kenttätietokone rakennusmittauksiin ja työmaapaikannukseen. Älyä ja voimaa. Mikä voisi olla parempaa?

LISÄTIETOJA

TSC7-ohjain

Iso näyttö. Valtava potentiaali. Suurempi näyttö, tehokkaampi käsittely Windows 10 -käyttöjärjestelmä tarkoittavat sitä, että saatavilla on kaikki kannettavan tietokoneen mahdollisuudet omassa kädessä.

LISÄTIETOJA

TSC3-ohjain

TSC3 on uskollinen työhevonen työmaamittauksiin, valvontaan ja laaduntarkastustoimintoihin. Se mahdollistaa esimiehille, työnjohtajille, laaduntarkastajille ja työmaainsinööreille työmaan toimintojen täydellisen hallinnan.

LISÄTIETOJA

SPS986 GNSS -älyantenni

Kovempi kuin kova. SPS986 GNSS -älyantenni on Trimblen rakentamista GNSS-vastaanottimista pienin ja lujatekoisin. Se on myös kaikkein hyödyllisin. SPS986 sopii kaikkeen, esimerkiksi GNSS rover -järjestelmäksi tai Wi-Fi-käyttöiseksi tukiasemaksi.

LISÄTIETOJA

SPS585 GNSS -älyantenni

Monipuolinen, kompakti ja edullinen SPS585 on ihanteellinen aloitustason Trimble-vastaanotin vesi- ja maarakennuksen käyttökohteisiin.

LISÄTIETOJA

SPS785 GNSS -älyantenni

Täysin varustettu GNSS-vastaanotin, joka edustaa hyväksi todettua Trimble-laatua ja tarkkuutta sekä entistä nopeampiin tuottoihin suunniteltua hintatasoa.

LISÄTIETOJA

Modulaarinen SPS855 GNSS -vastaanotin

Säästä aikaa, rahaa ja vaivaa käyttämällä Trimblen luotettavaa ja helppokäyttöistä SPS855-tukiasemaratkaisua. Etävalvonnan ja hälytysten, sisäisen radion ja rover-mahdollisuuden ansiosta SPS855 täyttää kaikki tarpeesi.

LEARN MORE

SCS900 Site Controller -ohjelmisto

Merkintä-, laadunvalvonta- ja mittaustoiminnot eivät ole koskaan olleet näin helppoja ja nopeita. Helposti omaksuttava ja käytettävä SCS900 toimii työskentelysi mukaan, lisää tuottavuutta ja pienentää tutkimuskustannuksia.

LISÄTIETOJA

Trimble Site Mobile

Kamera, ohjain ja älypuhelin samassa kevyessä laitteessa. Kaikkeen sopiva Site Mobile on ainoa laite, jota rakennustyömaalla tarvitaan.

LISÄTIETOJA

GNSS-antennit rakennusympäristöihin

Trimblen valikoimassa on useita GPS- ja GNSS-antennimalleja, jotka sopivat monenlaisiin sovelluksiin, signaalien seurantaan ja budjettivaatimuksiin.

LISÄTIETOJA

GNSS-korjauslähteet

GNSS-toimintojen tehokkuus määräytyy täysin korjauslähteen mukaan. Se on tärkeää, joten voit valita sopivimman vaihtoehdon. Suuremmille työmaille voidaan tarvita GNSS-tukiasema, kun pienillä työmailla voi riittää virtuaalinen korjauslähde.

LISÄTIETOJA

GNSS-radiot rakennusympäristöihin

Trimble-radioissa on joustavat konfigurointivaihtoehdot sekä kestävät ja luotettavat toiminnot GNSS:n tehokkaaseen käyttöön rakennustyömaalla.

LISÄTIETOJA

Trimble SitePulse -järjestelmä

Kentällä toimivat esimiehet pystyvät nyt käyttämään samoja 3D-rakennemalleja ja reaaliaikaisia digitaalisia tietoja kuin rakennustarkastajat, laadunvalvojat ja koneiden käyttäjät.

LISÄTIETOJA

Yleiskäyttöiset takymetrit SPS730 ja SPS930

Mikään muu ei yllä lähellekään. Trimble Universal Total Stations -tuotteet johtavat toimialaa tarkkuudessa, kattavuudessa ja luotettavuudessa hienotasoituksen, päällystyksen, varastojen skannauksen ja työmaamittausten osalta.

LISÄTIETOJA

Robottitakymetrit SPS620 ja SPS720

Ole tarkka, mutta pidä asiat helppoina. SPS620 ja SPS720 sopivat täydellisesti yhden henkilön työskentelyyn pienehköillä työmailla ja siltojen tai tierumpujen kaltaisten rakenteiden käsittelyyn. Ne ovat erittäin tarkkoja ja luotettavia rakennustyömaiden paikannus-, merkintä- ja mittaustöissä.

LISÄTIETOJA

TCU-ohjausyksikkö

Trimble CU -ohjausyksikkö on käytännöllinen, kiinni napsautettava ohjain, jota voidaan käyttää yhdessä Trimblen työmaiden paikannusjärjestelmän aseman tai GNSS-vastaanottimen kanssa. Trimble SCS900 Site Controller -ohjelmiston avulla TCU tuottaa intuitiivisen, helppokäyttöisen liittymän monenlaisia työmaiden paikannussovelluksia varten.

LISÄTIETOJA