Skip to main content

PÄÄLLYSTYSJÄRJESTELMÄT

Avaa tie uusille tuotoille

Trimble tarjoaa tuottavia, integroituja ja innovatiivisia ratkaisuja koko päällystystyömaalle. Niiden avulla pysyt ohjaksissa projektin koko keston ajan. Paalutuksesta päällystykseen ja tiivistykseen Trimblen päällystysratkaisut auttavat urakoitsijoita varmistamaan laadun, vähentämään kalliiden materiaalien kulutusta ja päällystämään tarkasti, mitä viranomaiset nykyään edellyttävät.

Katso Trimble-päällystysjärjestelmien täydellinen luettelo Trimble Civil Engineering and Construction -sivustosta.

KÄY SIVUSTOSSA

Päällystyksen ohjaus asfaltinlevittimissä

Trimble-päällystysjärjestelmät nopeuttavat päällystystä, tuottavat sileämmän pinnan ja pienentävät materiaalikuluja.

LISÄTIETOJA

Päällystyksen hallinta jyrsinkoneille

Tasoita aallot. Tarkan jyrsintäsyvyyden ohjaus minimoi liiallisen leikkaamisen, tuottaa sileän pinnan ja vähentää lisämateriaalin tarvetta uudelleenpäällystyksen yhteydessä.

LISÄTIETOJA

Asfalttijyrän tiivistyksen ohjaus

Älä jätä mitään arvailun varaa, käytä tehokkaampaa kuviota, lisää tuottavuutta ja säästä polttoainetta. Pinta puhuu puolestaan.

LISÄTIETOJA

Päällystyksen ohjaus liukuvalupäällystyskoneillea

Kun aloitat betonipäällystyksen PCS900:n avulla, ihmettelet, miten olet voinut ikinä käyttää nauhaa. Traktorit voivat nostaa ja laskea kuormia ajamatta nauhojen ympäri. Joudut pysähtymään harvemmin, kohtaat vähemmän pulmia ja ylität tavoittelemasi IRI-arvon kirkkaasti.

LISÄTIETOJA

Yleiskäyttöiset takymetrit SPS730 ja SPS930

Mikään muu ei yllä lähellekään. Trimble Universal Total Stations -tuotteet johtavat toimialaa tarkkuudessa, kattavuudessa ja luotettavuudessa hienotasoituksen, päällystyksen, varastojen skannauksen ja työmaamittausten osalta.

LISÄTIETOJA