Skip to main content

OHJELMISTORATKAISUT

Koneet siirtävät maata, mutta tieto siirtää vuoria

Optimoi suunnittelu- ja rakennusprosessit sekä tee tehokkaampaa yhteistyötä suunnittelijoiden kanssa. Tutki paljon tietoja sisältäviä 3D-malleja ja toteuta projektit tehokkaammin kuin koskaan.

Katso Trimble-ohjelmistoratkaisujen täydellinen luettelo Trimble Civil Engineering and Construction -sivustosta.

KÄY SIVUSTOSSA

WorksManager-ohjelmisto

Intuitiivinen, matkapuhelimeen sopiva ohjelmisto helpottaa tietojen ja teknisten resurssien hallinnointia eri työmailla. Ei ajoaikaa. Ei odotusta. Ei seisokkeja.

LISÄTIETOJA

Trimble Business Center

Tehokkaat työkalut auttavat luomaan tarkkoja ja integroituja 3D-malleja rakennus- ja tietyömaita varten nopeasti ja helposti. Tee parempia päätöksiä, vähennä kalliiden virheiden määrää sekä lisää tehokkuutta toimistossa ja työmaalla.

LISÄTIETOJA

VisionLink Unified Suite maansiirtolaitteille

Toiminnan tarpeista riippumatta VisionLink Unified Suite -sovellukset auttavat vähentämään kustannuksia ja lisäämään tehokkuutta. VisionLink antaa yhtenäisen kuvan kaluston kunnosta, sijainnista ja tuottavuudesta valmistajasta riippumatta.

LISÄTIETOJA

Trimble Connected Community

Luo yhteydet kaikkien työhön osallistuvien välille omistajasta kuljettajaan. Näin projekti pysyy aikataulussa ja budjetissa.

LISÄTIETOJA

Trimble Stratus

Trimble Stratus -ohjelmisto auttaa rakennusurakoitsijoita käyttämään drooneja tarkkojen työmaa- ja resurssitietojen kartoitukseen, mittaukseen ja jakamiseen. Stratus-ohjelmiston avulla voidaan tehdä nopeampia päätöksiä, välttää virheitä ja lisätä tuottoja, kun oikeat tiedot ovat aina saatavilla.

LISÄTIETOJA