Skip to main content

KALUSTON JA OMAISUUDENHALLINTA

Reaaliaikaisten tietojen langaton raportointi kentältä

Kannattavuuden ylläpito vaatii kalustosta ja laitteista vastaavalta henkilöltä älykkäitä päätöksiä käyttöönoton, tuotannon tilan ja kunnossapidon suhteen. Yksikään esimies ei voi olla toimistolla ja useilla työmailla samanaikaisesti, mutta se voi tuntua siltä, kun käytetään Trimblen kaluston ja laitteiden hallintaratkaisuja tietojen reaaliaikaiseen langattomaan raportointiin kentältä.

Katso Trimblen kaluston ja laitteiden hallintaratkaisujen täydellinen luettelo Trimble Civil Engineering and Construction -sivustosta.

KÄY SIVUSTOSSA

SNM451 Connected Site Gateway

Jos olet vastuussa kalustosta, voit olla rauhallisin mielin. Lujatekoinen SNM451 antaa kaikki sijainti-, käyttöaika- ja käyttöastetiedot, joita tarvitaan kevyiden resurssien, työmaan kuorma-autojen ja kuljetusautojen kohdistukseen ja tuottavuuden etävalvontaan kohtuullisin kustannuksin.

LISÄTIETOJA

SNM941 Connected Site Gateway

SNM941 on kuin erillinen kuumalinja, joka lähettää ja vastaanottaa kentältä tärkeitä tietoja, kuten suunnittelupäivityksiä, GNSS-korjauksia, telematiikkatietoja, tuotantotietoja ja jopa teknistä tukea.

LISÄTIETOJA

VisionLink Unified Suite maansiirtolaitteille

Toiminnan tarpeista riippumatta VisionLink Unified Suite -sovellukset auttavat vähentämään kustannuksia ja lisäämään tehokkuutta. VisionLink antaa yhtenäisen kuvan kaluston kunnosta, sijainnista ja tuottavuudesta valmistajasta riippumatta.

LISÄTIETOJA

Trimblen turvajärjestelmä kuljettajille bulkkimateriaalien ja valmiiden sekoitusten kuljetukseen

Suojaa kuljettajia ja vähennä riskejä. Sekä bulkkimateriaaleja että valmiita sekoituksia toimitettaessa voi olla vaikea valvoa ja ohjata kuljettajien turvallisuutta, koska ei ole mahdollista olla heidän mukanaan jokaisella matkalla.

LISÄTIETOJA

Trimble Video Intelligence -järjestelmä bulkkimateriaalien ja valmiiden sekoitusten kuljetukseen

Trimblen tapahtumista käynnistyvä videotallennus voidaan yhdistää reaaliaikaisiin tietoihin, kuten ajoneuvon nopeuteen ja GPS-sijaintiin, jolloin saadaan kokonaiskuva tapahtumista kuljettajien ja kannattavuuden turvaamiseksi.

LISÄTIETOJA