Skip to main content

PORAUS-JA PAALUTUSJÄRJESTELMÄT

Tuo toimisto ja kenttätyö yhteen

Trimblen poraus- ja paalutusratkaisuissa on edistynyttä Trimble-paikannusteknologiaa, joka auttaa parantamaan poraus- ja paalutustoimintojen turvallisuutta, tarkkuutta ja tehokkuutta. Koko päivän. Koko yön. Ja lähes missä tahansa olosuhteissa. Trimble Connected Site -valikoimaan kuuluvat Trimblen poraus- ja paalutusratkaisut on integroitu tuomaan toimisto- ja kenttäolosuhteet yhteen sekä vähentämään uusintatyötä, lisäämään tuottavuutta ja ennen kaikkea parantamaan kannattavuutta.

Katso Trimblen poraus- ja paalutusjärjestelmien täydellinen luettelo Trimble Civil Engineering and Construction -sivustosta.

KÄY SIVUSTOSSA

Trimble Groundworks -koneohjausjärjestelmä poraukseen

Paranna poraustoimintojen turvallisuutta, tarkkuutta ja tehokkuutta Trimble Groundworks -järjestelmien avulla. Koko päivän, koko yön ja lähes missä tahansa olosuhteissa.

LISÄTIETOJA

Trimble Groundworks -koneohjausjärjestelmä paalutukseen

Maksimoi tuottavuus ja tuotot Trimble Groundworks -järjestelmän avulla. Se on toimialan ensimmäinen jälkimarkkinointiin tarkoitettu maapohjan 3D-paalutusjärjestelmä erilaisten koneiden käyttäjille.

LISÄTIETOJA

Trimble Groundworks -koneohjausjärjestelmä dynaamiseen tiivistykseen

Paranna turvallisuutta, tuottavuutta ja laatua Trimble Groundworks -järjestelmän avulla. Se on alan ensimmäinen jälkimarkkinointiin tarkoitettu dynaaminen 3D-tiivistysjärjestelmä erilaisten koneiden käyttäjille.

LISÄTIETOJA